Font Size

Cpanel

Rácz Róbert

Tisztelt Áporkaiak, Választópolgárok!

A nevem Rácz Róbert, 32 éves vagyok, 11 éve lakom Áporkán, feleségemmel, Kovács Erikával és két közös gyermekünkkel, Leventével és Benedekkel.
Szeretünk Áporkán lakni!
Informatikával és pályázati kommunikációval foglalkozó családi vállalkozásunk 2008 óta működik a faluban. 2004 óta, Mészáros Károllyal és a Közalapítvány Áporka Közéségért csapatával megannyi közösségi program szervezésében vettem részt, mint szervező, kiadványszerkesztő, hangosító, fotós, stb. Részese voltam a Közösségi ház felújításának, a 2011-ig 24 órást műsort adó Kis-Duna Rádió beindításának és üzemeltetésének. 2011-től a Közalapítvány Áporka Községért elnökévé választottak. Pályázatíróként az Önkormányzaton dolgozó kollégákkal közösen elkészítettük a Művelődési ház felújításának pályázatát. A 2014-es nyári rendezvényeink egy 8x6m-es mobil színpaddal kiegészülve, szintén a LEADER projektekből került kifizetésre. Itt nem csak pályázatíróként dolgoztam, hanem a szervezésből, és a lebonyolításból is kivettem a részem. Az „Itthon vagy” program keretében a Szüreti Bált két naposra tudtuk kibővíteni, inmáron második éve. A templom és a sportöltöző felújítására előkészített, beadásra váró pályázati anyagunk van. Célom olyan csapat tagja lenni a lakosság, a képviselő-testület és a civilek bevonásával, akik nem csak beszélnek,
hanem tesznek is a közös célok elérése érdekében! Velük együtt még több civil programot, rendezvényt, fejlesztést, azaz KÖZÖSSÉGET tudnánk építeni.
Szeretném továbbá a buszmegállók, intézményeink környékén ingyenes WIFI kapcsolat kiépítését, mely rendszer alapja lehet a sürgősen beindításra váró térfigyelő kamerahálózat telepítésének is.
Támogatom az államilag támogatott ezáltal sokkal olcsóbb könyvelő, adó és iktató programok bevezetését. Szeretnék létrehozni egy-egy alapítványt az iskola és az óvoda számára, amellyel szélesebb pályázati lehetőségük lenne az intézményeknek és a támogatásuk is egyszerűsödne ezáltal. Tervem a szebb településkép kialakítása mellett, egy vendégházzal a falusi turizmus fellendítése, testvérvárosi kapcsolatok kiépítése, művésztáborok, kiállítások szervezése és persze minnél több Áporkát, intézményeinket,
és a közösséget fejlesztő pályázat beadása.

 

Elérhetőségeink:

06-24/409-161 
0-630-627-5623
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

2338 Áporka Petőfi Sándor u. 32.

 

 


cimer hatter nelkuli 2

 

Ügyfélfogadás:

Hétfő: 8,00 – 16,30-ig

Szerda: 8,00 – 16,30-ig
Péntek: 8,00 – 12,00-ig
Ebédidő: 12,00 – 12,30-ig