Font Size

Cpanel

Tér? Figyelő?

terfigyelo 1Kedves Lakosok!

Településünkön térfigyelő kamerahálózat működik, ami a rendőrség számára is felhasználható, nagyfelbontású képet rögzít Áporka számos pontján. Sajnos ez még nem jelenti azt, hogy a "rosszfiúk", vagy a szemetelők, azonnal kézre is kerülnének.

Néhány hete többen is jelezték, hogy május 25-én a Sziget soron besurranó tolvajok ténykedtek. A hír igaz. A kamerafelvételen az eset szereplői jól látszanak, de nem tudjuk, hogy is áll az ügy valójában, egyáltalán született -e feljelentés?

A valószínűsíthető szereplők egy szürke Peugeot 206-os autóval közlekedtek, elöl rendszám nélkül, hátul viszont a jól olvasható rendszámmal. A besurranás feltételezett szereplői szerencsére pont az egyik kameránk alatt parkoltak le, így arcról is jól felismerhető felvételeket készített a kamera, amit viszont a jelenlegi szabályozás miatt nem tehetünk fel a honlapunkra.

Kérjük lakosainkat, ha bármi gyanúsat észlelnek, vagy netalán áldozatai lettek egy bűncselekménynek, még ha az kis értékű is, tegyék meg a feljelentést a rendőrségen, és hívják fel a feljelentést rögzítő kollegák figyelmét is a térfigyelő rendszer meglétére. Ugyanis, ha nincs nyoma az esetnek, mi magunk sem tudunk semmit tenni, hiába van használható minőségű felvételünk az esetről.

Továbbá, mivel a rendszer rögzítési kapacitása véges, kérjük keressék fel hivatalunkban Együd Bertalan jegyző, vagy Mészáros Károly polgármester urakat akár személyesen, telefonon, vagy e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címen és tájékoztassák, hogy ők is tudják értesíteni a hatóságokat és, hogy a feltételezett időpontokról készíthessünk egy biztonsági mentést a rendőrség számára.

Rácz Róbert

Elektronikus Ügyintézés (ÚJ!)

elugy banner 2

 

Elérhetőségeink:

06-24/409-161 
0-630-627-5623
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

2338 Áporka Petőfi Sándor u. 32.

 

 


cimer hatter nelkuli 2

 

Ügyfélfogadás:

Hétfő: 8,00 – 16,30-ig

Szerda: 8,00 – 16,30-ig
Péntek: 8,00 – 12,00-ig
Ebédidő: 12,00 – 12,30-ig