Font Size

Cpanel

Ifj. Ribinszki Lajos

Ezúton szeretném megköszönni, hogy az elmúlt ciklusban képviselőként, és alpolgármesterként képviselhettem az Önök és a Település érdekeit. Szeretném bejelenteni, hogy a következő időszakban is indulok a választáson, képviselőként. Köszönöm a bizalmat, amit nap, mint nap érezhettem, amikor a falu érdekében megállítottak egy kis beszélgetésre.

Sokan bátorítottak, hogy Polgármesterjelöltként induljak a következő ciklusban, de ez Áporkán is teljes embert kívánó feladat. Nagyon sok lemondással járna a család felé, és nehéz lenne az időmet beosztani a család, a hivatás, a község képviseletével járó feladatok között. Képviselőként továbbra is a falu érdekeit szeretném szolgálni.


Örvendetes tény, hogy polgármesterjelölt, és ami a lényeg képviselőjelölt is indul megfelelő számban, ami azt jelenti számomra, hogy egyre többen kapcsolódnak be a közéleti munkába.
Aki nem nyeri el a mandátumot az se keseredjen el, mindenkinek a tapasztalatára, ismeretére, tenni akarására szükség van, hogy Áporka fejlődhessen.
Nagy igéretekre nem vállalkozhatok, hiszen ismerve a lehetőségeket csak óvatos, megfontolt, jól átgondolt léptekkel haladhatunk a fejlődés útján..együtt.
Ha az Önök bizalmából újból képviselő leszek, remélem ugyanúgy mint eddig megtalálnak örömeikkel, bánatukkal, közérdekű javaslataikkal, jobbító szándékukkal.

Köszönettel: ifj. Ribinszky Lajos

 

Elérhetőségeink:

06-24/409-161 
0-630-627-5623
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

2338 Áporka Petőfi Sándor u. 32.

 

 


cimer hatter nelkuli 2

 

Ügyfélfogadás:

Hétfő: 8,00 – 16,30-ig

Szerda: 8,00 – 16,30-ig
Péntek: 8,00 – 12,00-ig
Ebédidő: 12,00 – 12,30-ig