Font Size

Cpanel

Időjárás megfigyelő állomás Áporkán

sun.rays.cloudHonlapunk bal oldalán, lefelé görgetve elérhető az a link, amin keresztül részletes adatokat láthatnak az áporkaiak, környezetünk időjárásáról, így többek között a szélsebesség, csapadék, és a páratartalom és a légnyomás adatokról.
Az idokep.hu honlap által Magyarország pillanatnyi időjárását ábrázolja számos látványos, könnyen áttekinthető térképen (előrejelzés, időkép, hőtérkép, felhőkép, radar, kameraképek) keresztül. Ehhez csatlakozva, a Bio-Fungi Kft. áporkai telephelyén a mérési felügyeleti rendszeri projektjének keretében 2014. decemberében felszerelésre került egy professzionális időjárás-állomás, amely nyolcféle időjárási paramétert mér:

  • hőmérséklet

  • páratartalom

  • szélerő

  • szélirány

  • légnyomás

  • csapadék mennyisége

  • UV-B intenzitás

  • csapadék intenzitása

     

A pontos meteorológiai adatok kiemelten fontosak nemcsak cégünknek, de a környéken dolgozó mezőgazdasági vállalatoknak és az itt élőknek is, hiszen kifejezetten a településre vetített időjárási adatokat szolgáltatnak.

A nyilvános időjárási adatok és a térkép megtalálható a www.biofungi.hu oldal alsó részén percenkénti mérési eredményeket mutatva a hőmérsékletről, csapadékról, légnyomásról, páratartalomról és szélről. Ezen kívül a http://www.idokep.hu/automata/biofungiaporka oldal diagramokon mutatja az elmúlt 24 óra meteorológiai adatait az említett nyolc paraméterről.

Szeretnénk, ha erről a szakmai újításról minél többen értesülnének és használnák a jövőben, mivel pontos és megbízható adatokat ad az aktuális időjárásról!

Elektronikus Ügyintézés (ÚJ!)

elugy banner 2

 

Elérhetőségeink:

06-24/409-161 
0-630-627-5623
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

2338 Áporka Petőfi Sándor u. 32.

 

 


cimer hatter nelkuli 2

 

Ügyfélfogadás:

Hétfő: 8,00 – 16,30-ig

Szerda: 8,00 – 16,30-ig
Péntek: 8,00 – 12,00-ig
Ebédidő: 12,00 – 12,30-ig